Mikroipuinak - Torregarai Martija, Idoia; Zaldieroa (Aduna : Elkar, 2024)
Idoia Torregarai kazetari eta umoregile usurbildarraren lehenengo liburua, ipuin labur-laburrez osatua, eta Zaldieroa marrazkilari iruindarrak ilustratua. Aforismotik txistera, zorroztasuna, irudimena, ezustea eta umorea dira istorio txiki baina piperdun hauen ezaugarriak, Patxi Huarteren esku fin eta zoroak jantziak eta edertuak.
Keywords: Helduentzako Literatura