Mikroipuinak / [testua] Idoia Torregarai Martija ; marrazkiak, Zaldieroa - Torregarai Martija, Idoia (Elkar, 2024)
Idoia Torregarai kazetari eta umoregile usurbildarraren lehenengo liburua, ipuin labur-laburrez osatua, eta Zaldieroa marrazkilari iruindarrak ilustratua. Aforismotik txistera, zorroztasuna, irudimena, ezustea eta umorea dira istorio txiki baina piperdun hauen ezaugarriak, Patxi Huarteren esku fin eta zoroak jantziak eta edertuak.