Lorentzo eta bere pertza - Carrier, Isabelle (2016)
Behar bereziak dituzten pertsonen gaia lantzeko bideo-ipuina.
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Autoestimua; Balioak; Desberdintasunaren onarpena; Enpatia; Gainditzea; Baliabide digitalak; Bideo-ipuinak; Ipuinak; Haur eta Gazteentzako Literatura