Herensugetxoren iraultza - Trueba Rodríguez, Laura; Rodriguez Pavón, María José ([S.l.] : Cuatro Hojas, 2022)
Herensugetxo oso berezia eta ausarta da, gutako edozein izan daitekeen bezala, pertsona heldu zein txikia izan. Bere ausardian, bizitza aldatzen dion ate bat irekitzen ausartzen da... benetako iraultza baterantz! Laguntzen diozu eta zein den deskubritu? Zure iraultza egin nahi duzu?
5 urtetik aurrera (urdina)
La revolución de Dragoncita
Keywords: Ausardia; Jendarteko trebetasunak -- ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Autoestimua; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak