Euskal kulturaren zapalketa : 1956-1981 - Txillardegi (1929-2012); Euskal Herriko Alfabetatze Euskalduntze Koordinakundea (AEK) (Donostia : Elkar ; : [s.l.] : AEK, 1984)
Euskal kulturaren ikaragarrizko azken 25 urteak ukitzen dizkizu Txillardegik liburu txiki honetan. Lehen parte batean kultura orokorrez ere oso iritzi interesgarriak ematen dizkizu. Aldi batez malda-behera nabarian zegoen gure kultura honek, gora egin ote du azken urteotan? Honetaz ere zer-edo-zer esaten dizu Txillardegik. Gogo biziz irakurtzeko testoa, ezpairik gabe probetxugarri gertatuko zaizuna.
Keywords: Euskal kultura; Monografiak; Baliabide digitalak