Kroketak erromatar erara! - Choquet, M.; Coulon, Yves; Erbin, Jérôme; Bastide, Jean; Fenech, Philippe; Goscinny (1926-1977); Uderzo, Albert (1927-2020); Arzallus, Maddalen; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madrid : Bruño, 2023)
Idefix eta menderakaitzak telebista-serieko atalak egokituta sortutako hiru istorio. K.A. 52. urtean gaude. Erromatarrek Lutezia osoa armaz hartuta daukate osoa? ez! Idefix buru duela, Luteziako animalia menderakaitzen banda batek oraindik ere burua makurtu gabe eusten die indarrez sartu nahi dutenei. Eta bizimodua ez da batere erosoa Lutezia erromatartu nahi duten Labienus jenerala eta haren txakur taldearentzat.
Arrano-arrautza ; Lepokoarekin leporaino ; Labienusen estatua
10 urtetik aurrera (berdea)
Idéfic el les Irreductibles. Les Romains se prennent une gamelle!
Letra larria
Keywords: Abenturak; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura