Itsaslapurrak - Trikuharri Kultur Elkartea (Iruñea); Fano, Dani; Zabalza Gaztelu, Ekaitz ([Iruñea] : Trikuharri Kultur Elkartea, 2022)
Euskaldunok itsaslapurretan karta-jokoa sortu du Trikuharri Kultur Elkarteak. 40 karta eta ilustrazio ditu. Euskal Herriko itsaslapurren historia kontatzea eta nabarmentzea da elkartearen helburua. Ekaitz Zabalza dago ekimenaren atzean. "Muserako karta-jokoen egitura berbera du. Aproposa da ezagutzen ditugun jokoetan aritzeko, baina eduki historikoarekin".
Argibideak euskaraz
Keywords: Itsaslapurrak -- Euskal Herria; Euskal kultura; Jolas didaktikoak