Itsaslapurrak / egilea, Trikuharri Kultur Elkartea [Ekaitz Zabalza] ; irudiak eta diseinua, Dani Fano - Fano, Dani; Zabalza Gaztelu, Ekaitz (Itsaslapurrak (Trikuharri Kultur Elkartea), 2022)
Euskaldunok itsaslapurretan karta-jokoa sortu du Trikuharri Kultur Elkarteak. 40 karta eta ilustrazio ditu. Euskal Herriko itsaslapurren historia kontatzea eta nabarmentzea da elkartearen helburua. Ekaitz Zabalza dago ekimenaren atzean. "Muserako karta-jokoen egitura berbera du. Aproposa da ezagutzen ditugun jokoetan aritzeko, baina eduki historikoarekin".