Bare erregearen mendekua - Laperla, Artur; Lopez Epelde, Esther (Barcelona : Bang, 2023)
Bare erregea eta bere lagun berria, Rah tiranoa, espazio-ontzi batean iheska zihoazen eta hiriaren erdi-erdian erori dira. Superpatata ziztu bizian joan da istripua gertatu den lekura, bi iheslariak atzeman nahian. Arazo bat du, ordea: zer egingo du Mastekatzailerekin, Handimandi bankuan lapurreta egin duelako harrapatu berri duen lapurrarekin? Eskuak libre behar ditu! Hori gutxi balitz bezala, espazioko hiru sari-ehiztari heldu dira lurrera, Zero Izpia, Rigoberta errukigabea eta Oskar babarrundarra, haiek ere ihesleak harrapatzeko asmoarekin. Lortuko al du Superpatatak nahaspila hori konpontzea?
6 urtetik aurrera (urdina)
Superpatata. Enredo cósmico. El retorno del rey babosa
Keywords: Abenturak; Fantasia; Superheroiak; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak