Zenbat ate, hainbat maratila / Elhuyar taldeko Jose Ramon Aizpurua ... [et al.] ; irudiak, Miguel Angel Irazabalbeitia - Aizpurua, Jose Ramon; Azkune Mendia, Iñaki; Bandres Unanue, Luis Mari (1944-2009); Irazabalbeitia, Iñaki; Iturrioz, Jesus Mari; Sarriegi, Andoni; Irazabalbeitia, Miguel Angel (Adi (Elkar - aek), 1984)
Zer gerta daiteke bonba atomikoa bota eta biharamunean? Hemendik urte batzuetara orein-xerrak jan beharko al ditugu? Noizko gizakiak Martitze planetan? Nola erabili landareek emandako energia? Euskarazko zientzia lanetan hainbat urtez aritutako Elhuyar-ek, aktualitatezko gaiak darabilzkizu liburu honetan. Marrazki egoki eta lagungarriak ditu, euskara errazez idatzirik dago; hitz batez, zientzia gai batzuk zeure eskurago dituzu.