Gatikako baserriak = Caseríos de Gatika - Labayru Fundazioa; Artabe, Ziortza; Kamiruaga, Akaitze; Rotaetxe, Itziar; Bedia. Udala (Bilbao : Labayru Fundazioa ; Gatikako Udala, 2018)
Labayru Fundazioak Gatikako baserrien ganeko beharra egin dau. Liburutxuan herriko baserrien zerrenda auzoz auzo batu dau, etxe bakotxaren berezitasunak, izenaren lehenengo aitamenak agirietan eta historia apur bat azalduz.
Baserrien zerrenda: 56.-57. or.
Dokumentazioa eta bibliografia: 6. or.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Baserriak -- Gatika; Leku-izenak -- Gatika; Monografiak