Estitxuren izugarrizko bidaia - Rubio Ilundain, Itziar; Saiz, Fernando; Contreras, Daniel; Larrañaga, Arantzazu ([Iruñea] : Kilikids, 2020)
Aste Nagusia hastear da eta Estitxuk, erraldoi arabarrak, Donostiako kaleak zeharkatzen ditu bere banderatxoa berreskuratu eta beste erraldoi guztiekin batera desfilera garaiz iristeko nahian.
5 urtetik aurrera (urdina)
El fantástico viaje de Estitxu
Letra lotua
Keywords: Erraldoiak eta buruhandiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak