Estitxuren izugarrizko bidaia / [testua, Itziar Rubio ; ilustrazioak, Fernando Saiz eta Daniel Contreras ; euskarara itzulpena, Arantzazu Larrañaga] - Rubio Ilundain, Itziar (Erraldoi txikien bilduma (Kilikids), 2020)
Aste Nagusia hastear da eta Estitxuk, erraldoi arabarrak, Donostiako kaleak zeharkatzen ditu bere banderatxoa berreskuratu eta beste erraldoi guztiekin batera desfilera garaiz iristeko nahian.