Zer gertatzen zaio Larancha-lari? - Rubio Ilundain, Itziar; Saiz, Fernando; Larrañaga, Arantzazu ([Iruñea] : Kilikids, 2020)
Azkenaldian, Larancha-la pentsakor dabil. Zer gertatzen zaio? Ideia zoro batzuk bururatu ondoren, ez zaiola deus gertatzen ohartuko da. Ezer ez! Bera bakarrik egoteko tartetxo bat behar duela jabetzen da. Erraldoi Txikien bildumako zazpigarren liburua. Ipuin honen bidez umeek, batzuetan bakarrik egotearen eta irudimenak duen garrantziaz ohartzeaz gain, irakurmena ere garatuko dute.
5 urtetik aurrera (urdina)
¿Qué le pasa a Larancha-la?
Letra lotua
Keywords: Erraldoiak eta buruhandiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak