Zer gertatzen zaio Larancha-lari? / [testua, Itziar Rubio ; ilustrazioak, Fernando Saiz ; euskarara itzulpena, Arantzazu Larrañaga] - Rubio Ilundain, Itziar (Erraldoi txikien bilduma (Kilikids), 2020)
Azkenaldian, Larancha-la pentsakor dabil. Zer gertatzen zaio? Ideia zoro batzuk bururatu ondoren, ez zaiola deus gertatzen ohartuko da. Ezer ez! Bera bakarrik egoteko tartetxo bat behar duela jabetzen da. Erraldoi Txikien bildumako zazpigarren liburua. Ipuin honen bidez umeek, batzuetan bakarrik egotearen eta irudimenak duen garrantziaz ohartzeaz gain, irakurmena ere garatuko dute.