Brauliaren bidaia - Rubio Ilundain, Itziar; Saiz, Fernando; Larrañaga, Arantzazu ([Iruñea] : Kilikids, 2020)
Duela urte asko, Toko-Toko eta Braulia Nueva Yorkera joan gabe gelditu ziren. Orain diru nahikoa aurreztu dutenez, zortzi erraldoiek batera hiri handi hau ezagutzeko momentua iritsi da. Erraldoi Txikien bildumako zortzigarren liburua. Ipuin honen bidez, umeek pertsona guztiak bertsintasun eta errespetuz tratatzearen garrantziaz gain, irakurmena ere garatuko dute.
5 urtetik aurrera (urdina)
El viaje de Braulia
Letra lotua
Keywords: Erraldoiak eta buruhandiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak