Brauliaren bidaia / [testua, Itziar Rubio ; ilustrazioak, Fernando Saiz ; euskarara itzulpena, Arantzazu Larrañaga] - Rubio Ilundain, Itziar (Erraldoi txikien bilduma (Kilikids), 2020)
Duela urte asko, Toko-Toko eta Braulia Nueva Yorkera joan gabe gelditu ziren. Orain diru nahikoa aurreztu dutenez, zortzi erraldoiek batera hiri handi hau ezagutzeko momentua iritsi da. Erraldoi Txikien bildumako zortzigarren liburua. Ipuin honen bidez, umeek pertsona guztiak bertsintasun eta errespetuz tratatzearen garrantziaz gain, irakurmena ere garatuko dute.