Joshemiguelerico koroaren bila - Rubio Ilundain, Itziar; Saiz, Fernando; Mendiluze, Ainhoa ([Iruñea] : Kilikids, 2023)
Istorio dibertigarri honetan, erraldoiek bizkor ibili beharko dute Joshemiguelericoren koroa bilatzen; bestela, berandu iritsiko dira Iruñeko haurrekin duten hitzordura! Erraldoi Txikien bildumako lehenbiziko liburua. Ipuin honekin, haurrek laguntasuna zein garrantzitsua den ikasiko dute, eta, bitartean, irakurketa landuko dute.
5 urtetik aurrera (urdina)
Joshemiguelerico ha perdido su corona
Letra lotua
Keywords: Erraldoiak eta buruhandiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak