Joshemiguelerico koroaren bila / [testua, Itziar Rubio ; ilustrazioak, Fernando Saiz ; euskarara itzulpena, Ainhoa Mendiluze] - Rubio Ilundain, Itziar (Erraldoi txikien bilduma (Kilikids), 2023)
Istorio dibertigarri honetan, erraldoiek bizkor ibili beharko dute Joshemiguelericoren koroa bilatzen; bestela, berandu iritsiko dira Iruñeko haurrekin duten hitzordura! Erraldoi Txikien bildumako lehenbiziko liburua. Ipuin honekin, haurrek laguntasuna zein garrantzitsua den ikasiko dute, eta, bitartean, irakurketa landuko dute.