Lurra eta ilargia eguzki sisteman - Goia Alustiza, Ximon; Euskal Herriko Alfabetatze Euskalduntze Koordinakundea (AEK) (Donostia : Elkar : [s.l.] : AEK, 1984)
Astronomia liburu bat eskutartean. Geure lurrean finkatu gabeok, galaxietan barrena goaz. Nola mugitzen da Lurra? Ilargian bizitzerik posible ote da? Noiz amaituko da Eguzkiaren bizitza? Biaje polita Simon Goiak proposatzen
Keywords: Lurra (Planeta); Eguzki-sistema; Monografiak