Lurra eta ilargia eguzki sisteman / Ximon Goia - Goia Alustiza, Ximon (Adi (Elkar - aek), 1984)
Astronomia liburu bat eskutartean. Geure lurrean finkatu gabeok, galaxietan barrena goaz. Nola mugitzen da Lurra? Ilargian bizitzerik posible ote da? Noiz amaituko da Eguzkiaren bizitza? Biaje polita Simon Goiak proposatzen