Toko-Toko zoratu egin da - Rubio Ilundain, Itziar; Saiz, Fernando; Mendiluze, Ainhoa ([Iruñea] : Kilikids, 2023)
Istorio zoro honetan, erraldoiek uste dute Toko-toko zoratua dela, ezin baita geldirik egon eta bueltaka-bueltaka ari baita. Baina, Tadeo Amonarekin batera, garaiz asmatuko dute Toko-tokori nola lagundu Iruñean lehenbiziko aldiz desfilean ateratzeko. Erraldoi Txikien bildumako bigarren liburua. Ipuin honekin, haurrek esfortzua eta konstantzia zein garrantzitsuak diren ikasiko dute, eta, bitartean, irakurketa landuko dute.
5 urtetik aurrera (urdina)
Toko-toko se ha vuelto loco
Letra lotua
Keywords: Erraldoiak eta buruhandiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak