Joshepamundak abeslaria izan nahi du - Rubio Ilundain, Itziar; Saiz, Fernando; Larrañaga, Arantzazu ([Iruñea] : Kilikids, 2019)
Joshepamundaren ametsa egi bihurtzear dago. Ilusio handiz diseinaturiko plan sekretu dibertigarriak lagunduko ote dio Erreginari bere ametsa betetzen?... edo ez? Erraldoi Txikien bildumako bosgarren liburua. Ipuin honen bidez umeek ametsak lortzen saiatzeak duen garrantziaz ohartzeaz gain irakurmena ere garatuko dute.
5 urtetik aurrera (urdina)
Joshepamunda quiere ser cantante
Letra lotua
Keywords: Erraldoiak eta buruhandiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak