Joshepamundak abeslaria izan nahi du / [testua, Itziar Rubio ; ilustrazioak, Fernando Saiz ; euskarara itzulpena, Arantzazu Larrañaga] - Rubio Ilundain, Itziar (Erraldoi txikien bilduma (Kilikids), 2019)
Joshepamundaren ametsa egi bihurtzear dago. Ilusio handiz diseinaturiko plan sekretu dibertigarriak lagunduko ote dio Erreginari bere ametsa betetzen?... edo ez? Erraldoi Txikien bildumako bosgarren liburua. Ipuin honen bidez umeek ametsak lortzen saiatzeak duen garrantziaz ohartzeaz gain irakurmena ere garatuko dute.