Sidi abd El Mohamerentzat bisita exotikoa - Rubio Ilundain, Itziar; Saiz, Fernando; Contreras, Daniel; Larrañaga, Arantzazu ([Iruñea] : Kilikids, 2017)
Japonetik datorren gutun bat iristen da jauregira. Gutunak, laster bisita sorpresa bat izango dutela adierazten du. Erraldoiek imaginatzen ez dutena, sorpresa bikoitza izango dela da, nor izango ote da? Erraldoi Txikien bildumako seigarren liburua. Ipuin honen bidez umeek ametsak lortzen saiatzeak duen garrantziaz ohartzeaz gain irakurmena ere garatuko dute.
5 urtetik aurrera (urdina)
Una visita exótica para Sidi Abd El Mohame
Letra lotua
Keywords: Erraldoiak eta buruhandiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak