Sidi abd El Mohamerentzat bisita exotikoa / [testua, Itziar Rubio ; ilustrazioak, Fernando Saiz eta Daniel Contreras ; euskarara itzulpena, Arantzazu Larrañaga] - Rubio Ilundain, Itziar (Erraldoi txikien bilduma (Kilikids), 2017)
Japonetik datorren gutun bat iristen da jauregira. Gutunak, laster bisita sorpresa bat izango dutela adierazten du. Erraldoiek imaginatzen ez dutena, sorpresa bikoitza izango dela da, nor izango ote da? Erraldoi Txikien bildumako seigarren liburua. Ipuin honen bidez umeek ametsak lortzen saiatzeak duen garrantziaz ohartzeaz gain irakurmena ere garatuko dute.