Selim-pia Elcalzao "despistatu" xamar dago - Rubio Ilundain, Itziar; Saiz, Fernando; Contreras, Daniel; Larrañaga, Arantzazu ([Iruñea] : Kilikids, 2020)
Uztailaren 7an, erraldoiak dantzatzera atera eta izugarrizko ezustea eramaten dute haurrak beraien zain ez daudela ikustean. Nola da posible? Zer pasatu da? Erraldoi txikien bildumako laugarren liburua. Ipuin honen bidez umeek ametsak lortzen saiatzeak duen garrantziaz ohartzeaz gain irakurmena ere garatuko dute.
5 urtetik aurrera (urdina)
Selim-pia Elcalzao anda un poco "despistao"
Letra lotua
Keywords: Erraldoiak eta buruhandiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak