Selim-pia Elcalzao "despistatu" xamar dago / [testua, Itziar Rubio ; ilustrazioak, Fernando Saiz eta Daniel Contreras ; euskarara itzulpena, Arantzazu Larrañaga] - Rubio Ilundain, Itziar (Erraldoi txikien bilduma (Kilikids), 2020)
Uztailaren 7an, erraldoiak dantzatzera atera eta izugarrizko ezustea eramaten dute haurrak beraien zain ez daudela ikustean. Nola da posible? Zer pasatu da? Erraldoi txikien bildumako laugarren liburua. Ipuin honen bidez umeek ametsak lortzen saiatzeak duen garrantziaz ohartzeaz gain irakurmena ere garatuko dute.