Caravinagreren oturuntza handia - Rubio Ilundain, Itziar; Saiz, Fernando; Larrañaga, Arantzazu ([Iruñea] : Kilikids, 2020)
Caravinagre chefa, jauregian egingo den oturuntza handia prestatzeko sukaldeko laguntzaile bila dabil. Bere umore txarra kontrolatzeko gai izango ote da? Konpartsaren 150. urteurrena ospatzeko, lortuko al dute denen artean oturuntza garaiz prestatzea?
5 urtetik aurrera (urdina)
El gran banquete de Caravinagre
Letra lotua
Keywords: Erraldoiak eta buruhandiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak