Caravinagreren oturuntza handia / [testua, Itziar Rubio ; ilustrazioak, Fernando Saiz ; euskarara itzulpena, Arantzazu Larrañaga] - Rubio Ilundain, Itziar (Erraldoi txikien bilduma (Kilikids), 2020)
Caravinagre chefa, jauregian egingo den oturuntza handia prestatzeko sukaldeko laguntzaile bila dabil. Bere umore txarra kontrolatzeko gai izango ote da? Konpartsaren 150. urteurrena ospatzeko, lortuko al dute denen artean oturuntza garaiz prestatzea?