Azken galdera amari - Beristain Agirre, Manex; Sagarzazu, Mirari; Alberdi, Uxue ([Iruñea] : Denonartean, 2023)
Orain dela 6 urte, bikotearen heriotzak, nire bizitzako zimentu guztiak erauntsi zituen. Dolu prozesuari esker, bizitza berri bat eraikitzen hasi nintzen. Eta ipuin hau, heriotzaren oihala kentzeaz aparte, bizitzari heltzeko saiakera bat dela esango nuke. Ama galdu duen haur baten erresilentziaren aldarria, zinez. Benetako gertaeran oinarritutako ipuina da "Azken galdera amari". Ekain eta bere amaren arteko maitasun istorio gordina bezain xamurra. Heriotza eta doluaren inguruan, kontzientzia lanketa bat egitea du helburu ipuinak, eta bide batez, berauek lantzeko baliabideak eskaintzea.
5 urtetik aurrera (urdina)
QR kode bat haurrekin hitz egin eta lantzeko, kapitulu bakoitzaren hausnarketarekin, eta beste QR kode bat heriotza eta dolua lantzeko dinamikekin.
Keywords: Heriotza; Dolua; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak