Munstroen ipuina - Bonilla, Rocio; Markuleta, Gerardo (Alzira : Algar, 2024)
Zeinek esan du pastelak egitea ez dela arriskutsua? Larunbat hartan, azokan erosten ari ginela, harri-harri eginda utzi gintuen zerbait deskubritu genuen. Izan ere, han, saltokien artean, sekretu bat zegoen ezkutaturik. Sekretu bat...
6 urtetik aurrera (urdina)
Una de monstres
Keywords: Munstroak; Umorea; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak