Munstroen ipuina / [testua eta marrazkiak] Rocio Bonilla ; [itzulpena, Gerardo Markuleta] - Bonilla, Rocio (Algar, 2024)
Zeinek esan du pastelak egitea ez dela arriskutsua? Larunbat hartan, azokan erosten ari ginela, harri-harri eginda utzi gintuen zerbait deskubritu genuen. Izan ere, han, saltokien artean, sekretu bat zegoen ezkutaturik. Sekretu bat...