Eskolako kirol proiektua = Proyecto deportivo escolar - Atsotegi, Carlos Sergio; Bizkaia. Foru Aldundia ([Bilbo : Bizkaiko Foru Aldundia, 2011)
Eskolako kirol proiektua diseinatzeko eta lanketarako eskuliburua.
Bibliografia: 53. or.
Badu, gainera, bere atari eta or. propioekin, testu bera behekoz gain gaztelaniaz.
Keywords: Ikastetxearen heziketa proiektua; Eskola-umeak- -- Kirolak; Monografiak; Baliabide digitalak