Utzi haurrei jokatzen : entrenamendu osoa eta komunikazio positiboa = Dejad que los niños y niñas jueguen : entrenamiento integral y comunicación positiva - Toral, Gotzon; Vicente Tapia, Ángel; García Ureta, Irene; Bizkaia. Foru Aldundia. Kultura Saila (Bilbo : Bizkaiko Foru Aldundia, 2005)
Duten guztia ematen dute haurrek etorkizun lehiakorragorako prestatuak izan daitezen: ez dago denborarik galtzeko! Ahalik eta sasoirik hoberenean egoteko obsesio horrek kolpe batez zapuzten ditu jolasa eta ondo pasatzea. Eta emaitzak badaezpadakoak dira: probetxuzko pertsona helduak izateko prestatzen ari gara edo haien haurtzaroa suntsitzen ari gara? Liburu honen izenburutik abiatuta, liburua idatzi dutenek bere egiten dute Let the children play elkartearen kezka: jolas egiteko eta haurrak izateko eskubiderik oinarrizkoena ukatzen ari zaie.
Bibliografia: 126. or.
Badu gainera atari eta orrialdekatze propioa behekoz gora gaztelaniaz.
Keywords: Futbola -- Entrenamendua; Monografiak; Baliabide digitalak