Aniztasun afektibo-sexuala eta genero-aniztasuna berdintasunerako orientazioan txertatzeko eskuliburua : heziketa-esperientzia bat irakasleen prestakuntzan / Rakel del Frago Arbizu (koord.) ; Jesús Estomba Olasagasti, Inmaculada Mujika Flores, Gaizka Tovar Martínez ; [ilustratzailea, Mikel Elorza Aguirre] - del Frago, Rakel; Estomba Olasagasti, Jesús; Mujika, Inmaculada; Tovar Martínez, Gaizka; Elorza Aguirre, Mikel (Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbizu Nagusia, 2023)
Lan honek bi helburu ditu. Batetik, Berdintasunerako Orientazioaren gaiaren inguruan egindako jarduera berritzailea ezagutarazi nahi da, 2013-2014 ikasturtean irakasleen prestakuntzako masterraren curriculumean txertatu zena. Bestalde, baliabide intelektual eta akademiko bat eskaintzea proposatzen da, hezkuntza-orientazioko eskuliburu batean mamitua, hezkuntzaren eta orientazioaren arloan lanean diharduten profesionalek inklusioaren eta pertsonen diskriminaziorik ezaren ikuspegia izan dezaten.