Nire zapataren bila gabiltza - Novillo, Carla; Sánchez Gallardo, Monica; Diez de Ultzurrun, Itziar ([Madrid] : Bookolia, 2024)
Gure protagonistaren zapata gogokoenetako bat desagertzean, haren bila hasiko da, eta bilaketa modu harrigarri eta dibertigarri batean bukatuko da. Non ote dago nire zapata? Galdu egin dut; ez dakit non egongo den, baina aurkituko dut. Bilatzen lagunduko? Maite dugun objektu bat galtzea beti da drama txiki bat haurrentzat. Protagonistaren zapata desagertzen denean, neska bila eta bila hasiko da, nekaezin, eta amaiera dibertigarria eta ustekabekoa izango da. Honako hau beste istorio irudimentsu bat da, Carla Novillorekin argitaratu genuen lehenbiziko lana bezalakoa: "La excursión". Oraingo kontakizunak keinu bat egiten dio Amélie film maitagarriari: hamaika tokitan bilatu ondoren, urruneko lekuetatik gutunak iristen hasten dira etxera. Zapatak bidaltzen ditu beti, bere...
4 urtetik aurrera (urdina)
Se busca mi zapato
Keywords: Irudimena; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak