Polloekoak - Rodríguez, Fito (Bilbo : DDT Liburuak, 2023)
Eleberri honetan, Teles, jaioterria itzuli den euskal errefuxiatu politiko ohia, poliziaren jazarpenean murgilduta geratuko da ustezko hilketa bat dela medio. Honek guztiak, testu arin batez eta hainbat istorio gurutzatuaren bidez, komunitatearen bizitzan eskutuan dagoen ustelkeria azaleraraztera eramango gaitu. Baliozko "euskal oasia"ri buruzko alegoria alegia.
Keywords: Helduentzako Literatura