Iruña erraldoia - Rubio Ilundain, Itziar; Urdiain, Estibaliz; Larrañaga, Arantzazu ([Iruñea] : Kilikids, 2019)
"Bilatu eta bilatu, bilatzen aurkituko duzu Alde Zaharrean ezkutaturik dagoen mapa zatitxo bat. Auzo horretako erraldoiek aurkitu beharko dute Andre Mari katedralaren dorre batean ezkutaturik". Honela hasten da Caravinagrek antolaturiko ginkana dibertigarri hau. Bertan, Iruñako auzo desberdinetako erraldoiek parte hartuko dute.
Pamplona gigantona
Keywords: Erraldoiak eta buruhandiak -- Iruñea; Folklorea -- Iruñea; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura