Gabon denoi - Haughton, Chris; Mujika, Maialen ([Madril] : NubeOcho, 2022)
Eguzkia ezkutatzen ari da eta basoko animaliak logale dira. Hartz Amatxo oso nekatuta dago, baina Hartzatxok ez du lorik egin nahi, jolas egin besterik ez du nahi...
0-4 urte (urdina)
Goodnight Everyone
Keywords: Ipuin kateatuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Loa; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura