Benetan axola duten super altxorren liburu aparta - Isern, Susanna; Bonilla, Rocio; Lopez Epelde, Esther; Elhuyar Fundazioa (Barcelona : Flamboyant, 2022)
Familia, oroitzapenak, irakasleak, natura, animaliak, lagunak, ametsak... Gauza garrantzitsuenak ez dira materialak. Badira zoriontsu egiten gaituzten eta zaindu behar ditugun balio handiko superaltxor batzuk. Zein dira zureak?
5 urtetik aurrera (urdina)
El gran libro de los supertesoros que de verdad importan
Keywords: Altxorrak; Emozioak eta sentimenduak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak