Benetan axola duten super altxorren liburu aparta / testua, Susanna Isern ; ilustrazioak, Rocio Bonilla ; itzulpena, Esther Lopez Epelde ; [zuzentzailea, Elhuyar Fundazioa] - Isern, Susanna (Flamboyant, 2022)
Familia, oroitzapenak, irakasleak, natura, animaliak, lagunak, ametsak... Gauza garrantzitsuenak ez dira materialak. Badira zoriontsu egiten gaituzten eta zaindu behar ditugun balio handiko superaltxor batzuk. Zein dira zureak?