Elur beltza - Ayllon, Mikel; Araba. Foru Aldundia. Euskara, Kultura eta Kirol Saila (Vitoria-Gasteiz : Arabako Foru Aldundia, Kultura eta Kirol Saila, 2023)
Helsinki elurtuan girotuta, denok noizbait izan dugun ihes egiteko eta mundutik desagertzeko desio ezkutuaren inguruan hitz egiten duen kontakizun laburra
43. Ignacio Aldecoa Saria 2022
Keywords: Ipuinak; Helduentzako Literatura