Elur beltza / Mikel Ayllon - Ayllon, Mikel (Arabako Foru Aldundia, Kultura eta Kirol Saila, 2023)
Helsinki elurtuan girotuta, denok noizbait izan dugun ihes egiteko eta mundutik desagertzeko desio ezkutuaren inguruan hitz egiten duen kontakizun laburra