Idatzi behar nizkizunak - Loiola Pikaza, Nerea; Landa, Iñaki (Bilbo : Erroa, 2023)
Liburu honek badu misterio eta suspentsetik. Barbara Uribar dugu protagonista, Argentinara joan den aktoregai euskalduna da. Familiaren iragan hurbileko sekretuak ezagutzeko bidaiari ekingo dio, erakusketa bateko argazki baten haritik tiraka. Buenos Aires, Iruñea, Bilbo... hiriz hiri joango da bilaketaz, traizioz, sekretuz eta istorioz jositako kontakizuna.
Euskara ikasleak, B2
Keywords: Euskara -- Irakurgaiak; Helduentzako Literatura