Idatzi behar nizkizunak / [testua] Nerea Loiola ; [irudiak Iñaki Landa] - Loiola Pikaza, Nerea (Euskara errazean (Erroa), 2023)
Liburu honek badu misterio eta suspentsetik. Barbara Uribar dugu protagonista, Argentinara joan den aktoregai euskalduna da. Familiaren iragan hurbileko sekretuak ezagutzeko bidaiari ekingo dio, erakusketa bateko argazki baten haritik tiraka. Buenos Aires, Iruñea, Bilbo... hiriz hiri joango da bilaketaz, traizioz, sekretuz eta istorioz jositako kontakizuna.