Santa Kruz apaiza - Orixe (1888-1961); Landa Mendibe, Karmelo; Monasterio, Xabier; Salinas, Jon ([Bilbo] : Xabier Monasterio, 2023)
Karlistaldian kokatutako kronika. Apaiz gerrillariaren ibilerak. Jaungoikoa, foruak eta Euskal Herria helburu. Gure historiaren testigantza bizia.
Keywords: Santa Kruz Apaiza -- (1842-1926); Helduentzako Literatura; Biografiak