Astoaren putza! - Otsagabia, Garazi; Uribe, Iker ([S.l.] : Iker Uribe, 2023)
Bidane gazteak erronka handi bat dauka: Aralarrera egiten den erromerian Blas astoa eta honen saskiko tripotak mendira igo beharko ditu, herritarrek gustura gosaldu ahal izateko. Bidean, ordea, hainbat oztopo izango ditu; mendiak berak ekartzen dituenak eta norberaren baitakoak. Desberdina izatea izateko beste modu bat besterik ez da.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Elezaharrak -- Euskal Herria -- Ipuinak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak