Astoaren putza! / [testua] Garazi Otsagabia ; [irudiak eta maketazioa] Iker Uribe - Otsagabia, Garazi (Iker Uribe, 2023)
Bidane gazteak erronka handi bat dauka: Aralarrera egiten den erromerian Blas astoa eta honen saskiko tripotak mendira igo beharko ditu, herritarrek gustura gosaldu ahal izateko. Bidean, ordea, hainbat oztopo izango ditu; mendiak berak ekartzen dituenak eta norberaren baitakoak. Desberdina izatea izateko beste modu bat besterik ez da.