Erraldoi erraldoiak : [Oiartzungo Erraldoi Txikiak] - Mitxelena, Karmele; Mitxelena Etxebeste, Naiara; Oiartzun. Udala; Gipuzkoa. Foru Aldundia; Euskadi. Kultura Saila (Oiartzun : 1545 argitaletxea, 2023)
Garena baino txikiagoak sentitzen gara askotan; gutxitan, garena baino handiagoak. [GJH 10 Desberditasunak murriztea]
5 urtetik aurrera (urdina)
Oiartzungo Udala, Gipuzkoako Foru Aldundia eta Eusko Jaurlaritzaren dirulaguntzak jaso ditu.
Keywords: Erraldoiak; Folklorea -- Haur eta gazteentzako liburuak; Euskal kultura; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak